fredag 11 december 2020

11/24

Kärvt med Covid-19. Region Stockholm fallerar med personalresurser. Så går det när personalpolitiken och personalplaneringen är en budgetregulator. Teknik kan man enkelt få på plats. 
Stockholms kommun medverkar genom att stänga åk 7-9 i grundskolan nästa vecka, sen är det jullov i drygt två veckor. Då borde det synas en avmattning i smittspridningen. Gäller att man håller hårt i att vara inom familjen så att säga. 

Nobelmuseet, Nobel Prize Museum, besöktes tillsammans med kamraterna i Arbetsförmedlingens veteranförening. Möte via Zoom, gick utmärkt. Vid tillfälle ska jag testa att använda mobilen för att bekanta mig med gränssnittet i den. Lite svårt att lämna support annars.

Julgranen nu på plats. I år med traditionell utsmyckning. Borde skaffa såna där fina julgransljushållare att komplettera med. Julgransbloss är inte att tänka på. Det lockar. Brandvarnaren går säkert igång. Har ni kollat brandvarnarna hemma?

Tydligen stämplar vi nu in att solen lyst med sin frånvaro hittills under december. Sämst var det 1934 med noll soltimmar i december det året.

Håll i, håll ut, håll avstånd vänner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar