torsdag 4 juni 2020

Dag nn +5

För ett år sedan firade jag och kamraterna vår studentexamen för nu 51 år sedan. I år blev det en mejlkontakt, vi fortsätter hålla kontakten. På samma sätt som vi alla på olika sätt håller kontakten.

Journalisterna på regeringens pressträff om resor i landet visar sin egen ångest när de på olika sätt vill sätta siffror på vad som triggar nya beslut/restriktioner. Är det risken de är rädda för, den som är följd av förändring av hur vi i alla länder hanterar Covid-19 smitta. Att man inte förstår att det alltid är en risk man får ta i beaktande men som inte får hindra att ta beslut.
Mitt eget resande som 70+, får jag värdera behovet av. Det är starkt beroende på tillgången av öppettider i landets arkiv när de digitala resurserna inte räcker till. Samtidigt är det ju trevligt att se annat än Järvafältet och andra delar av västra Stockholm.

Den som inte fick fortsätta sin livsresa är lillebror Urban, född 4 juni 1962, som endast fick några få dagar att se ljuset. Vi syskon fick aldrig tillfälle att träffa honom då.Nuförtiden brukar jag åka och minnas honom på Sandsborg.

Sköt om er vänner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar