torsdag 5 november 2020

5 november - Dagen då vi alla fick oss en uppsträckning

 En kväll med fotboll i UEFA Leauge fixar stämningen. 

I USA väntar man inräkningen med 4 elektorsröster till Biden för att nå det magiska antalet 270. Trump behöver betydligt fler men matematiskt möjligt. Verkar vara 5 delstater som inväntar de sista rösterna och formell omräkning i en av dom. Lite juridiska turer ingår från Trump säger de som förväntar sig det.

FHM och Socialstyrelsen sade allvarsord till oss alla vid dagens pressmöte. Ökningstakten är allvarlig. Minskade kontakter utanför det direkta hushållet är det som ska sätta stopp för ökningen. Alla kroppskontakter med varandra håller vi i familjen, hm, inga nya kontakter, hm formuleringskonsten firar nog nya vinster för att undvika det plumpa och få fram det allvarligt viktiga. 

Smalzius är en släkt som dyker upp i sökningen efter den mänskliga bryggan mellan en DNA-konstaterad släktgren i USA och min släkt på mors sida. Den nya familjen plockas i det separata trädet för undersökningen. Det är en ständig ökning av syskon i varje generation med kopplingar till nya släktled. Kruxet är att vara säker på underlaget när man kommer ned i1600-talet. Då får redan gjorda släktutredningar bli underlaget, avvaktar att ta mig an de underlagen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar