onsdag 9 september 2020

9 september - Den dag det är partiledardebatt

Riksdagsåret 20/21 har inletts med nedtonad öppning och avtackning av Jonas Sjöstedt i V som träder av partiledarskapet i höst. 
Ser inte att vården av min gamla arbetsplats Arbetsförmedlingen vinner framgång ännu. Minns en gammal borgerlig skrift/avsiktsförklaring från 2002 tror jag det var. Innehållet av den vårdas fortsatt av borgarna. Mest av de som gärna ser så lite statliga medel som möjligt att bedriva mänsklig verksamhet med.

Vill även framhålla att majoriteten i Region Stockholm snarare vill se sig utan ansvar än att vara ledande i att ha omsorg om oss boende i dess räjong. Regionens innevånare kan ge ett brett skatteunderlag tillräckligt för en glänsande god offentlig verksamhet att förundras över.

Avslutningen gäller Stockholms stad som en del vill kalla kommunen. Skattesänkning är borgarnas melodi. Sen klagar de på regeringen att det saknas medel i Stockholm.

En spännande politisk höst här hemma i Sverige väntar oss.

USA har en makabert spännande höst som når sin kulmen med presidentvalet i november. Sen en svår återhämtning av Covid-19 och ekonomi.

Håll i och håll ut vänner!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar